WAS MANCHE UNSERER GÄSTE TUN: Expression Engine

logo_burodmgJelle Dijkstra Buro dmg

Expression Engineis krachtig genoeg om grote websites aan te sturen, en toch flexibel en makkelijk in gebruik voor site beheerders. Met ExpressionEngine is het beheren van de content een fluitje van een cent. Het maakt niet uit wat voor content je hebt: corporate informatie, jaarverslagen, afbeeldingen, video’s? Geen probleem. ExpressionEngine is volledig naar behoefte in te richten. Daarnaast kan je met groot gemak verschillende gebruikers (groepen) aanmaken, en tot in detail rechten toewijzen. Maar ExpressionEngine kan nog veel meer: e-mail marketing, ad management, e-commerce, enzovoort.

In tegenstelling tot andere populaire open source cms systemen zoals Joomla, Drupal of Typo3 is er iemand verantwoordelijk voor de correcte werking van het CMS. Ellislab, de ontwikkelaars van ExpressionEngine bieden uitgebreide hulp en lossen ieder probleem op, vaak nog dezelfde dag!

ExpressionEngine is ook een heel veilig CMS. Iedere paar maanden komt er een update uit en alles wordt door Ellislab rigoreus getest. Daarnaast zijn er een aantal zeer efficiente externe modules te installeren welke de veiligheid nog eens vergroten.

Natuurlijk zijn er ook voor ExpressionEngine vele additionele modules of plugins te verkrijgen. De beste zijn vaak commercieel, en garanderen daardoor uitstekende support en reguliere updates.

Jelle Dijkstra

Chef Techniek en ExpressionEngine Developer. Tevens conceptueel brein. Sinds 1998 actief als online professional. Werkte bij bureau’s als Qi en Ogilvy en als freelancer voor o.a. het Rijksmuseum, .bone, LostBoys en Proximity. Leerde er veel. Vooral hoe hij het niet wilde doen. Als tegenhanger voor de moneyburners en urenfabrieken startte hij samen met David freelancerscollectief Troopers. Met de komst van Hans werd dat BuroDMG.

Jelle staat bekend om zijn kwaliteiten als stormram en bad cop, maar is stiekem in het bezit van een groot empatisch vermogen en het verlangen om mensen blij te maken. Voelt feilloos aan waar klanten naartoe willen – ook als ze dat zelf nog niet weten – en vertaalt de structuren van de organisatie naar de inrichting van de site.

Niet achter zijn scherm te vinden? Dan houdt Jelle zich bezig met de dingen die er in het leven écht toe doen: luiers verschonen, perfecte espresso’s zetten en biologische courgettes verbouwen in de achtertuin.

See www.burodmg.nl

Zurück zu www.agriturismoipitti.it

Galerie | Dieser Beitrag wurde unter Uncategorized, WAS MANCHE UNSERER GÄSTE TUN veröffentlicht. Setze ein Lesezeichen auf den Permalink.

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s