WAS MANCHE UNSERER GÄSTE TUN: Felix van der Wissel

Felix-(Roland-Reinders)Al op jonge leeftijd weet Felix van der Wissel (1967) dat hij dokter wil worden. Hij studeert geneeskunde in Maastricht en besluit na zijn studie de opleiding tot orthopedisch chirurg te volgen.

Hij merkt dat hij de intensievere patiëntencontacten mist en besluit om toch huisarts te worden.

Felix werkt enige jaren als waarnemer en begint in 2005 samen met een drietal collega’s een eigen praktijk in Amersfoort en vervolgens in 2007 ook in Tiel.

In Dit Is Mijn Lijf onderzoeken huisartsen Jeanine en Felix, samen met tandarts Maaike, patiënten met klachten waarmee ze niet naar hun eigen dokter of tandarts durven of waar ze graag eens een andere deskundige naar willen laten kijken.

In de mobiele kliniek kunnen mensen terecht met hun medische klachten. Mensen worden ter plekke onderzocht en behandeld of doorgestuurd naar medische specialisten.

In dit programma worden mensen met verschillende problemen zoals huidaandoeningen, dermatologische problemen maar ook maag-, en darmproblemen, hartproblemen, voet, knie-, en heupproblemen behandeld.

Mehr Infos: www.rtl.nl

 

Galerie | Dieser Beitrag wurde unter Uncategorized, WAS MANCHE UNSERER GÄSTE TUN veröffentlicht. Setze ein Lesezeichen auf den Permalink.

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s