WAS MANCHE UNSERER GÄSTE TUN: Bloed Geld

bloedgeldDieses Buch wurde zum Teil im Agriturismo I Pitti geschrieben!!

In het dagelijks leven ben ik freelance copywriter en bedenk ik concepten en schrijf ik in opdracht van anderen. Erg leuk werk om te doen. Maar soms wil je je fantasie de vrije loop kunnen laten. Ik heb een uitlaatklep gevonden in het schrijven van een boek. Af en toe schrijf ik ideeën die me te binnen schieten op. Personages, hoofdstukken, gebeurtenissen…

Daarnaast heb ik een passie voor Italië en de Italiaanse cultuur. Ik ben er vanzelfsprekend meerdere keren geweest. In 2009 heb ik zelfs een maand in Napels doorgebracht om de vibrerende Zuid-Italiaanse cultuur op te snuiven en en passant een basis te leggen voor de Italiaanse taal. Ik volg nu lessen Italiaans bij de Volksuniversiteit in Arnhem. De enorme energie die het rauwe en lawaaierige Napels uitstraalt, heeft me geïnspireerd om verder te gaan met mijn verhaal en het voor een groot deel in deze streek af te laten spelen.

Onder de werktitel ‘Cappuccino na elven’ heb ik mijn manuscript in wording op crowdfundingsite TenPages.com geplaatst. Nadat alle aandelen waren verkocht, wist TenPages.com mij onder te brengen bij Uitgeverij De Fontein. In september 2011 heb ik een contract getekend voor het publiceren van mijn debuutthriller onder de definitieve naam ‘Bloedgeld’. Bloedgeld ligt sinds juni 2012 in de boekhandel, maar je kunt het boek natuurlijk ook op internet bestellen. Op dit moment werk ik – met wisselend succes in verband met drukke werkzaamheden voor klanten – aan mijn tweede thriller.

Mehr Infos: www.bloedgeld.nl

Zurück zu www.agriturismoipitti.it

Galerie | Dieser Beitrag wurde unter Uncategorized, WAS MANCHE UNSERER GÄSTE TUN veröffentlicht. Setze ein Lesezeichen auf den Permalink.

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s