WAS MANCHE UNSERER GÄSTE TUN: Pauline’s Cuisine

Pauline is geboren en getogen in Enschede, dochter van een Twentse vader een een Gooische moeder. Met 7 jaar stond ze al iedere zondag taarten, koekjes en wentelteefjes te bakken, terwijl de hele familie nog lag te slapen. Na de middelbare school heeft ze een aantal jaren in Engeland en Zwitserland gewerkt in hotels. Eenmaal terug in Nederland (Amsterdam) besloot ze van haar hobby haar werk te maken en ging de banketbakkersopleiding in de Elandstraat in Amsterdam volgen. Als stageplek mocht ze 2 jaar in de keuken van het Amstel Hotel werken, in La Rive, onder leiding van chefkok John Halvemaan. Daarna heeft ze bij verschillende cateraars en kookscholen gewerkt zoals La Cuisine Francaise (Pat van den Wall Bake), Brouwersgracht Catering (Juliette Collot d’Escury), Julius (Julius Jaspers) en Charlotte Bentinck Kookservice. Na 20 jaar in Amsterdam te hebben gewoond is het gezin naar de Betuwe verhuisd. Pauline’s Cuisine is gevestigd in het oude Meestershuis in Hemmen, gemeente Overbetuwe, niet ver van Arnhem en Nijmegen.

Pauline is getrouwd met Maarten Blankenberg en moeder van 3 zonen. Maarten runt een grafisch ontwerpbureau, Blankenberg Design BNO.

http://www.paulinecuisine.nl

Galerie | Dieser Beitrag wurde unter Uncategorized, WAS MANCHE UNSERER GÄSTE TUN veröffentlicht. Setze ein Lesezeichen auf den Permalink.

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s