WAS MANCHE UNSERER GÄSTE TUN: Autumn’s Glamour – verkoopt en verhuurt bruids en gala kleding voor dames en heren.

Op 1 september 1995 heb ik mijn zaak, Autumn’s Glamour, geopend. De eerste jaren verkocht ik alleen 2de hands kleding. Via een zelf ontwikkeld systeem, konden de klanten die de kleding inbrachten, de stand van zaken dagelijks volgen.Sinds 1998 verkoopt en verhuurt Autumn’s Glamour ook exclusieve gala,-, cocktail-, bruidskleding voor dames en heren. Mensen die mijn kleding dragen, zijn inmiddels ook te bewonderen geweest op Ascot, gala van president Obama, diner bij onze Koningin op Prinsjesdag. Mensen die naar een receptie, diner, sollicitatie en net dat ene pak of die ene jurk of dat paar schoenen niet in hun kast hebben zijn bij ons ook van harte welkom. Alles wat Autumn’s Glamour verhuurt of verkoopt wordt  op maat gemaakt. U wordt begeleid in Uw aanschaf, wij zorgen voor een kledingadvies dat op Uw persoon en bij de  soort gelegenheid past. Indien men overdressed of underdressed naar een speciale gelegenheid gaat, kan dat een een onbehaaglijk gevoel geven. Mijn motto is dan ook: „het eindresultaat is dat je je mooi voelt en je zichtbaar op je gemak in je kleding, je gezicht zal dan stralen“.

www.autumsglamour.nl

Galerie | Dieser Beitrag wurde unter Uncategorized, WAS MANCHE UNSERER GÄSTE TUN veröffentlicht. Setze ein Lesezeichen auf den Permalink.

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s